суббота, 9 февраля 2013 г.

чим жбк відрізняється від осбб

Наскльки мен вдомо Кивенерго, Кивгаз та Кивводоканал були комунальними пдпримствами мста Кива. Тобто власником була громада мста. Громада мста це кияни. В мене запитання, чому в мене не спитали, коли продавали акц? Чому ц компан не оприлюднюють сво рчн звти для киян? Чому, якщо в будинку треба кап ремонт робити виршують Загальн збори, а коли стратегчн об"кти в мст продають - виршу купка депутатв - запроданцв. Чому нема у вдкритому доступ документу, що регулю вдносини в мст Кив мж радами, адмнстрацями, та безпосереднми носями влади - киянами? Чому  дос в мст нема положення про прийняття ршень стосовно комунально власност(спльно сумсно власност киян) Чому зиск, вд того що було продано, отримали не власники загалом, а купка депутатв та чиновникв, що мали доступ до документв? ¶ ГОЛОВНЕ ЧОМУ ЗАРАЗ БЕЗПОСЕРЕДН¶ ХАЗЯ·(КИЯНИ) ПРОСЯТЬ У СВО·Х СЛУГ(ПОПОВА) ЩОБ В¶Н НАРЕШТ¶ ЩОСЬ ЗРОБИВ? Яка нормальна крана нас за такий бардак буде поважати?

Мен цкаво, пд орудою яко органзац висунут так вимоги?

Отже, нацональне спасння поляга не в тому, щоб через вибори перерозподлити владу мж фнансово-бюрократичними угрупованнями, а в тому, щоб прибрати вд влади всю цю бюрократичну верхвку, демоноползувати економку.

Заборона м усм обймати кервн посади в органах державно влади на найближч 10 рокв, в т.ч. депутатам ВР останнх скликань, тощо.

Основною вимогою сьогодення ма бути: Геть усх, хто мав вдношення до вищого управлння державою протягом останнього десятилття!

щоб обговорити запис

Вд вдключень монополстом будинкв вд тепла кивськ об'днання та кооперативи захищались, звертаючись до рзних органв виконавчо влади,   та  .

Згодом, деклька ОСББ та ЖБК нцювали розрвання договорв з компаню Ахметова. У вдповдь Кивенерго   та тиснула на голв об'днань через прокуратуру.

Нагадамо, у вересн минулого року понад   та пригрозили Олександру Попову акцями протесту, якщо вн не визначить, що виконавцями послуг  «Кивенерго» та «Кивводоканал».

Сприяти припиненню практики переврок правоохоронними органами ОСББ  ЖБК, як розривають договори з ПАТ "Кивенерго" та/або перебувають в стан судових спорв з цим пдпримством.

Забезпечити вдшкодування управлннями прац та соцального захисту населення ОСББ  ЖБК наданих мешканцям пльг  субсидй на плату за утримання внутршньобудинкових мереж водо-, теплопостачання  водовдведення, яка сплачуватиметься ними ТОВ "Водоканал-сервс".

Забезпечити укладання ПАТ "Кивенерго"  ПАТ "АК "Кивводоканал" договорв з ТОВ "Водоканал-сервс", необхдних для виконання останнм функцй виконавця комунальних послуг, на недискримнацйних умовах.

Сприяти укладанню договорв про здйснення функцй виконавця комунальних послуг ТОВ "Водоканал-сервс" з ОСББ  ЖБК мста Кива, як бажають з цим пдпримством працювати. Органзацйно сприяти робот ТОВ "Водоканал-сервс" як виконавцю комунальних послуг.

До мсько влади ОСББ та ЖБК столиц також висувають так вимоги:

Як вдомо, ранше мстом було передано у користування Кивенерго внутршньоквартальн теплов мереж, бойлерн, насосн станц, обладнання та устаткування, виробнич примщення, автотранспорт  механзми, що забезпечують транспортування теплонося вд теплових мереж та вдомчих котелень до споживачв. 

У документ зазначаться, що «причиною тако вимоги стало катастрофчне фнансове становище об’днань спввласникв та житлово-будвельних кооперативв мста Кива, зумовлене нав'язаними та нервноправними договорами Кивенерго, а також вдмовою Кивенерго виконувати функц виконавця комунальних послуг з централзованого опалення та постачання гарячо води та безпосередньо вдповдати за яксть цих послуг перед споживачами».

Фото: Анатолй Степанов, tochka.net

Про це йдеться у х зверненн до мсько ради та державно адмнстрац, яке  у розпорядженн  .

ОСББ та ЖБК вимагають в столично влади забезпечити виконання виданого в жовтн 2009 року розпорядження щодо вилучення майна територально громади м. Кива, що знаходиться у володнн та користуванн «Кивенерго».

Вд Попова вимагають забрати в Кивенерго майно територально громади

Комментариев нет:

Отправить комментарий